Beauty vychytávky Díl I.

4:37:00 PM

Ahoj všichni :)

Dnes pro vás mám článek plný vychytávek v beauty světě. Všechno to jsou věci, které mám sama osobně vyzkoušené. Jejich účelem je usnadnění každodenního života, ušetření peněz nebo času :). I z těchto rad bych chtěla udělat malou sérii, takže toto je díl první, kde vám prozradím 5 triků a vylepšováků :) Tak pojďme na to!


1. Lepivé pinetky
Taky se vám někdy stane, že si chcete sepnout vlasy, ale pinetky (pérka, nevím jak jim říkate :D) zkrátka nechtějí držet na svém místě a pořád tak nějak cestují kolem? To nejjednodušší co můžete udělat je vzít pinetky za jeden konec a přestříkat je lakem na vlasy. Lak na nich udělá lepivý film a zaručuju vám, že sponky zůstanou na svém místě a budou pevně držet na místě :).

2. Balzám na vlasy místo holící pěny
Vsadím se, že spoustu z vás tento trik také používá, není to nic nového pod sluncem. Zkrátka příště až si budete holit nohy, místo holící pěny použijte balzám na vlasy. Po holení budete mít nohy božsky hebké a hlavně co jsem sama vypozorovala, s balzámem mám nohy mnohem lépe oholené, dá se říct, že žiletka se dostane mnohem blíž kůži než s pěnou :)).

3. Zapudrování rtěnky
Chcete aby vám rtěnka držela celý den a nepřetékala přes kontury rtů? Po tom, co si nanesete vaší rtěnku, vezměte papírový kapesníček, oddělte z něj jen jednu vrstvu a tu přitiskněte na rty. Poté si vezměte transparentní pudr, který normálně používáte na fixaci make-upu, nějaký menší štětec a naprosto jednoduše rty přes kapesník přepudrujte (tenoučkou vrstvou :). Poté sundejte kapesník a vsaďte se, že vám rtěnka vydrží mnohem déle :).

4. Nevyhazujte starý kartáček na zuby
Až si jednoho dne řeknete, že kartáček, který používáte začíná vypadat trošku "jetě", tak ho rozhodně nevyhazujte :) Takový kartáček je totiž skvělý pomocník. První věc, na kterou kartáček používám, je exfoliace rtů. Až budete mít hodně popraskané rty a potřebujete je zbavit mrtvé suché kůže, jednoduše vezměte kartáček a rty si "vyčistěte" :). Štětinky oddělí mrtvou kůži od rtů a taky vám rty prokrví a budou vypadat mnohem "šťavnatější". Další způsob jak můžete kartáček využít je čištění fénu na vlasy. Vyčistěte sítko na zadní straně fénu (a vsaďte se, že něco z toho sítka neškrábete) - fén poté bude mít větší sílu a vlasy budete mít dříve vysušeny :). A poslední způsob jakým kartáček využívám je úprava vlasů. Každý z nás má malé "baby" vlásky a ty občas nepříjemně poletují. Vezměte kartáček a vlásky jím "učešte". Věřte mi :) Funguje to.

5. Pasta na nepříjemné pupínky
Tento trik používám snad nejdéle ze všech a řekla mi o něm starší ségra :). Když cítíte, že se vám na obličeji formuje nepříjemný "vetřelec", který si rád sedí pod kůží a nikdy vlastně nevyjde na povrch a vytváří nepříjemnou bouli, zkrátka toto místo natřete zubní pastou. Pasta toto místo vysuší a vetřelec je do dne pryč :).


Tak a to je vše :)). Určitě se můžete těšit na další vychytávky :)). 


Co vy? Máte taky podobné triky, které vám usnadňují život? Určitě mi o nich napište do komentářů :).


Mějte se a smějte se :))).

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Thanks for stopping by :)) Thank you very much! I will totally check both of your sites :))

    Have a nice day! :)

    ReplyDelete

Děkuji za komentář :))

Napište mi :)

Name

Email *

Message *

Popular Posts