Podzim na rtech

9:40:00 PM

Krásnou půlku října všem přeju :))

Toto letí co? :) Ani jsme nemrkli a už je tu půlka října a to znamená, že si podzim je v plném proudu. A jak už to tak s příchodem podzimu bývá, všechno kolem nás tmavne. Mění se barva listí, dříve se stmívá a i takové to ponuré počasí nám na nějaké extra barevnosti zrovna nepřidá. Podzim se ale netýká jen našeho okolí - podzimní barvy se vměšují jak do šatníku, tak do líčení. Vše je víc do vínova, zlata, tmavě zelena a obecně do všech tmavších tónů. Řekla jsem si, že vám dnes dám pár typů, jak ve vašem navodit podzim a to velice jednoduchým způsobem - rtěnkou.


Myslím si, že měnit barvy rtěnek a lesků je to nejjednodušší, co můžete udělat. Nevyžaduje to žádné extra schopnosti, pouze nějaké ty tmavší a výraznější barvičky. Pokud si budete chtít vyhrát, můžete zkusit ombré rty, které vypadají opravdu krásně. Já obecně preferuji matnější produkty, ale občas použiju i něco lesklejšího :). Mám pro vás 4 rtěnky, 2 matné rtěnky v tužce a 2 konturky. Dost bylo řečí :) Pojďme na to :)


RTĚNKY:
1. Milani - Sangria
2. Calvin Klein - Henna
3. NYX - Mid-Night Dinner (Black label řada)
4. Rimmel London - Red Fever (Color Show Off řada)


MATNÉ TUŽKY:
1. E.L.F. Matte Lip Color - Natural
2.  E.L.F. Matte Lip Color - Rich Red


KONTURKY:
1. Jordana - Rock n' Rose 
2. Cabernet


Nijak extra už to dál rozvádět nebudu :)). Všechno je hold laděno do červena nebo vínova, ale zařadila jsem "nahé" tmavší varianty :). Všechno je velice dobře cenově přístupné, ale pokud je tu někdo milovník dražších nebo luxusnějších značek, můžu doporučit odstíny Diva a Heroin od MAC nebo tmavší odstíny od Charlotte Tilbury. S tmavšími rtěnkami doporučuji použití konturky, aby se vám barva nevylívala ze rtů a nedělala neplechu :). S tmavšími odstíny je i rozhodně lepší volit matnější varianty, opět z toho důvodu, abyste po 10ti minutách neměly vínovou až na bradě :D. 


Snad vám byl tento článek aspoň trochu nápomocný :). Jaké jsou vaše oblíbené barvičky a produkty na podzim? :)


Mějte se a smějte se :)))

You Might Also Like

1 komentářů

Děkuji za komentář :))

Napište mi :)

Name

Email *

Message *

Popular Posts