TOP 5: Tvářenky

8:23:00 PM

Zdravím všechny čtenáře :)

Dnes pro vás mám první díl série, kterou bych na blogu chtěla rozjet a tou sérií bude TOP 5. Podstatou těchto článků bude představení pěti nej produktů v dané kategorii - rtěnky, řasenky, pudry, atd. Dnešní díl bude o tvářenkách, takže pokud chcete inspiraci nebo prostě jen zjistit, jaké tvářenky jsou pro mě ty nejlepší, rozhodně čtěte dál :).


Mezi mé top kousky patří cenově velice dostupné produkty. Jmenovitě jsou to NYX - Terra Cotta, E.L.F. - Pink Passion, Jordana - Peach Blossom, Milani - Fantastico Mauve a Essence - Babydoll. Většina z nich se dá nosit po celý rok, ale třeba Terra Cotta a Fantastico Mauve jsou perfektní na podzim a zimu :). U každé tvářenky zhodnotím cenu, dostupnost, výdrž, finiš, pigmentaci a konzistenci, abyste měli lepší představu o tom, jaké opravdu jsou :).


NYX - Terra Cotta 
cena: 149 Kč
dostupnost: pouze na www.kosmetika-usa.cz
výdrž: 4/5
finiš: lesklý - saténový
pigmentace: 5/5
konzistence: hezky krémová, ale trochu práší

Tuto tvářenku mám ve své sbírce už delší dobu a je opravdu krásná. Hodí se buď k bronzovým smokey eyes, ale i k "nahým" očím a výraznějším rtům. Je opravdu hooodně pigmentovaná, takže k aplikaci doporučuji stipple brush, který nenabere tolik produktu a výsledný efekt nebude přehnaný :). I cena je velice pěkná a v nabídce je široká škála barev i finišů. 


E.L.F. - Pink Passion

cena: 97 Kč

dostupnost: pouze na www.elfkosmetika.cz

výdrž: 4/5

finiš: matný

pigmentace: 4/5

konzistence: prášivější, po rozetření bez problémů 

Tato tvářenka je má každodenní. Nosím ji opravdu témeř pořád (to můžete sami vidět :D). Tvářím dodá lehký růžový nádech a takový zdravý vzhled :). Cena je naprosto skvělá a kvalita taky. Je sice taková sušší a prášivější, ale na tvářích vypadá celistvě :). Hodí se k jakémukoliv líčení a tím, že je matná, nijak neodvádí pozornost od líčení očí nebo rtů.


Jordana - Peach Blossom
cena: 49 Kč
dostupnost: pouze na jordanacosmetics.eu
výdrž: 3/5
finiš: matný
pigmentace: 3/5
konzistence: máslová

Za pouhých 49 Kč obdržíte parádní tvářenku a navíc mají v nabídce tolik odstínů, že si vybere skutečně každý :). Peach Blossom je příjemná korálovo meruňková tvářenka, která dodává obličeji přirozený a šťavnatý vzhled. Nepráší a jelikož není přehnaně pigmentovaná můžete si intenzitu regulovat sami :). Za mě palec nahoru.



Milani - Fantastico Mauve
cena: 149 Kč
dostupnost: pouze na milanicosmetics.eu
výdrž: 5/5
finiš: saténový lesk
pigmentace: 5/5
konzistence: máslová

Tato krásná vínová tvářenka bude skvělá pro nadcházející podzim a zimu. Tvářím dodává vzhled, jako kdybyste zrovna byli venku v zimě - přirozený a svěží. Fantastico Mauve je neskutečně pigmentovaná a tak stačí opravdu minimální množství, takže celé balení vydrží až do konce života :D. Ze zapečených tvářenek od Milani dále doporučuji odstín Luminoso a Berry Amore. Všechny tvářenky mají lehký třpyt, který neskutečně rozzáří celý obličej :).


Essence - Babydoll
cena: cca 80 Kč
dostupnost: drogérie Rossmann
výdrž: 4/5
finiš: matný
pigmentace: 5/5
konzistence: máslová

Tato tvářenka byla snad má první vůbec a je opravdu skvělá. Působí velice přirozeně a za poměrně nízkou cenu dostanete skvělý pigment, výdrž i konzistenci. I u tohoto kousku můžete intenzitu regulovat, což se mi zdá velice výhodné. V nabídce je cca 6 odstínů, tento patří tak doprostřed barevné škály. Vydrží vám skutečně dlouho, protože já ji mám cca 2 roky a téměř nic neubylo :).



Jak vidíte, preferuji raději matné tvářenky, protože přes ně vždy můžete přidat rozjasňovač a z matné tvářenky máte něco úplně jiného :). 


To je k dnešnímu článku vše :). Jaké tvářenky patří mezi vaše nej? :) Dejte mi vědět do komentářů. Budu se na vás těšit u dalšího článku :).


Mějte se a smějte se :)))

You Might Also Like

0 komentářů

Děkuji za komentář :))

Napište mi :)

Name

Email *

Message *

Popular Posts