Spotřebováno: Srpen 2014

7:16:00 PM

Hezké sobotní odpoledne :)

Dneska vám přináším novou sérii článků, kterou bych na blogu chtěla rozjet :) Jedná se o "Spotřebováno". Jde o to, že když vypotřebuji nějaký produkt, místo toho, abych ho hodila do koše, dám ho do speciální tašky (až tak speciální není :D), no a na konci každého měsíce tašku vysypu a všechny prázdné produkty vám představím. Takže ano... Pojďme se pobavit o mém smetí :D A tenhle měsíc se toho sešlo opravdu hodně :))


První partu tvoří odličovací ubrousky. Oboje byly fajn, ale ty od Purex mi přišly lepší. Opravdu jsem měla pocit, že mi pleť krásně dočistily. Ty Douglas mi přišly docela suché, ale svou práci odvedly dobře. Pro mě nejsou odličovací ubrousky stěžejní produkt při odličování, ale na případné dočištění pleti nebo otření swatchů z ruky stačí :)


Douglas XLarge Any Size Any Time Cosy Cleansing Wipes
spokojenost: 3/5
koupila bych znova: ne
cena: myslím, že 75 Kč
kde koupit: parfumerie Douglas

Purex Visage Deep cleanse Facial Wipes
spokojenost: 5/5
koupila bych znova: ano
cena: 59 Kč za set 3 balíčků (tedy cca 20 Kč)
kde koupit: já je našla pouze tady

Do další skupiny jsem zařadila takové ty koupelnové stálice :D :) Jedná se o ústní vodu Listerine, sprcháč od Radox a pěnu na holení Balea. Listerine mě hrozně pálil v puse, takže ten jsem do-používala jen aby v koupelně nestrašil do smrti. Pusu jsem potom měla opravdu čistou, ale to pálení... No to už nikdy víc :/. Sprcháč od Radoxu byl na druhou stranu naprosto perfektní :). Krásně voněl a vůně držela i po usušení. Ne jako většina sprcháčů, které nádherně voní, když je dáte na ruku, ale po smytí už nic necítíte. No a ta pěna... Já je upřímně moc nepoužívám. Nohy si radši holím balzámem na vlasy, ale mamka je používá pořád. Já po nich sáhnu jen když si ve vaně hovím dlouho a chce se mi s holením víc patlat :D. Ale moc hezky voněla a pěna byla krásně hustá. 


Listerine Total Care Clean Mint
spokojenost: 2/5
koupila bych znova: ne
cena: cca 100 Kč
kde koupit: prakticky všude - Rossmann, DM, supermarkety

Radox Uplifting Pink grapefruit & basil Shower Gel
spokojenost: 5/5
koupila bych znova: ano
cena: cca 60 Kč
kde koupit: prakticky všude - Rossmann, DM, supermarkety

Balea Rasiergel Buttermilk Lemon
spokojenost: 4/5
koupila bych znova: ano
cena: cca 70 Kč
kde koupit: Drogerie DM

Další partou jsou vlasové produkty. Mám tu suchý šampon Batiste, sprej na ochranu vlasů proti teplu od Welly a sérum od Avonu. U těchto věcí se nebudu moc rozkecávat, protože Batiste naprosto miluju a je to super pomocník a sérum od Avonu mám už nové doma :D. Co se týče toho spreje... Byl fajn, jednalo se o takový ten dvousložkový sprej, který se musí protřepat. Nevím, jestli mi vlasy nějak extra ochránil, ale aspoň sem měla pocit, že pro ty vlasy něco dělám :D. Příště asi spíš zkusím nějaký jiný, abych mohla porovnávat, protože zrovna v těhle věcech je to dost sporné, jestli to něco dělá nebo ne. 


Batiste Dry Shampoo Fruity & Cheeky Cherry
spokojenost: 5/5
koupila bych znova: ano
cena: 109 Kč
kde koupit: Parfumerie Douglas nebo tady

Wella ProSeries Heat & Shine 2 Phase Spray
spokojenost: 3/5
koupila bych znova: ne
cena: cca 100 Kč (už fakt nevím)
kde koupit: když sem naposledy byla v Rossmannu, tak už sem tam tuhle řadu vůbec neviděla, takže už možná ani není dostupný

Avon Advance Techniques Daily Shine Dry Ends Serum
spokojenost: 5/5
koupila bych znova: ano
cena: 69 Kč
kde koupit: buď u Avon Lady nebo tady

Teď se dostáváme ke krémům a pleťovce. Tělové máslo od Body Basics bylo naprosto skvělé! Nádherná silná vůně, která na kůži držela. Konzistence byla opravdu hutná a pokožku hezky hydratovala, takže za mě palec nahoru :). Doma mám ještě jahodové :D. Za to krém na ruce od Alterry, což je taková vnitřní značka Rossmanna, nestál za moc. Sice hezky hydratoval, ale docela dlouho trvalo, než se vstřebal a ruce byly ulepené, což u krému na ruce není úplně žádoucí :D. A taky mi vadila docela silná vůně, která mi nepříjemným způsobem lezla do hlavy. Poslední věcí jsou čistící pásky na nos od Montagne Jeunesse. V balení byly 3 pásky. Byly fajn, ale já mám nos poměrně čistý, takže sem žádný velký rozdíl neviděla :). Byl to dárek od ségry k narozkám, takže sama bych si je už asi nekoupila, ale jako dárek potěšily :)).


Body Basics Brazil Orange Oil Body Butter
spokojenost: 5/5
koupila bych znova: ano
cena: ve slevě jsem ho kupovala cca za 100 Kč (v obchodě ve Fashion Areně byly slevy 70%)
kde koupit: obchody Body Basics

Alterra Handcreme
spokojenost: 2/5
koupila bych znova: ne
cena: cca 65 Kč
kde koupit: drogerie Rossmann

Montagne Jeunesse Čistící proužek na nos
spokojenost: 3/5
koupila bych znova: ne
cena: 49 Kč
kde koupit: drogerie Rossmann, Tesco nebo tady

Poslední a největší skupinu tvoří dekorativní kosmetika :). Spotřebovala jsem pudr Stay Matte od Rimmel (004 Sandstorm), který je super, hezky zmatní a jiný ani nepoužívám, jen měním odstín :). Další stálicí, kterou kupuji pořád dokola je korektor od Essence v odstínu 10 Natural Beige. Používám ho jak na pupínky, tak na celý obličej místo make-upu. Hezky kryje a drží poměrně dlouhou dobu. Také jsem spotřebovala rtěnku, z čehož jsem měla fakt radost :D. Byla to Color Whisper od Maybelline, odstín 620 Bare to be Bold. Byl to hodně světlý balzámek s lehkým třpytem. Znovu bych asi už nekoupila, ale nic špatného na něm nebylo :). Druhým produktem na pusu byl balzám od Bee Natural v příchuti Mango. Byla jsem s ním fakt moc spokojená :). Hezky voněl a rty silně hydratoval, takže za mě ano :). Dalším kouskem byl primer, který vyhlazoval pleť a vyplňoval póry. Nebudu vám lhát, že jsem ho doma měla cca 5 let a až teď jsem si řekla, že ho prostě musím spotřebovat, protože stojí docela velké peníze. Pleť skutečně hezky sjednotil a vyhladil, ale myslím si, že neprodloužil výdrž make-upu. Teď používám naprosto stejný produkt od Catrice, který stál zhruba stovku a pracuje naprosto totožně. Poslední dva produkty nejsou prázdné, ale myslím si, že už by nebylo zdravé je použít :D. Jedná se o oční linky. Podle mého názoru není dobré si na oči aplikovat něco, co je dlooouho otevřené a nejspíš už prošlé a jelikož mám teď super linky ve fixu od Jordany, nebylo mi líto tyto chlapíky vyhodit :). V době kdy jsem je používala pracovaly skvěle, ale teď už si linku nemaluji každý den jako tomu bylo dřív, takže mě ani nemrzí, že je vyhodím :).


Rimmel London Stay Matte Long Lasting Pressed Powder
spokojenost: 5/5
koupila bych znova: ano
cena: 109 Kč
kde koupit: drogérie Rossmann a DM

Essence Stay All day 16h Long-lastin Concealer
spokojenost: 5/5
koupila bych znova: ano
cena: cca 70 Kč
kde koupit: drogerie Rossmann

Maybelline Color Whisper
spokojenost: 4/5
koupila bych znova: ne
cena: 120 Kč
kde koupit: drogerie Rossmann a DM

Bee Natural 100% Natural Lip Balm
spokojenost: 5/5
koupila bych znova: ano
cena: 79 Kč
kde koupit: tady

L'Oréal Paris Studio Secrets Professional Smoothing Resurfacing Primer
spokojenost: 3/5
koupila bych znova: ne
cena: 460 Kč
kde koupit: drogerie Rossmann, DM nebo tady

Essence Eyeliner Pen Extra Longlasting
spokojenost: 3/5
koupila bych znova: ne
cena: cca 100 Kč
kde koupit: drogerie Rossmann

Essence Sun Club 100% Splash-proof eyeliner pen
spokojenost: 4/5
koupila bych znova: ne
cena: cca 80 Kč
kde koupit: drogerie Rossmann
















Tenhle měsíc se mi toho sešlo opravdu hodně, ale určitě se stane, že jiný měsíc vypotřebuju třeba jen 5 věcí. Je to hrozně individuální :) Jako na potvoru mám asi u 3 produktů úplně na dně, ale tak aspoň mám jistotu, že budu mít něco v dalším Spotřebováno :D.


To je pro dnešek vše :). Snad se vám takhle série líbí a budete se těšit i na další měsíce :).


Mějte se a smějte se :)))
(teď jdu všechno vytřídit a hodit do popelnice)

You Might Also Like

0 komentářů

Děkuji za komentář :))

Napište mi :)

Name

Email *

Message *

Popular Posts